2008/10/02

Conferència oberta de Vegueria Penedès

Aquest dissabte hi haura la 1ª conferència oberta de VP amb més de 40 intervencions a Llorenç. NoFemelCIM present a les intervencions i debats.

01/10/2008: Aquest dissabte 4 d'octubre tindrà lloc la 1ªConferència oberta de la Vegueria Penedès 2008. La jornada on hi haurà més de 40 intervencions, ponencies i debats començarà a les 9h i es cloura a les 14h. Aquesta jornada tindrà lloc a la Casa de Cultura de Llorenç (mirar mapa).
Els companys de Vegueria ens han fet arribar aquesta nota:
"Voldríem que aquesta Conferència estimulés el pensament i l’acció per a fer-los més coherents i més de tots. Els qui hi participem som gent de la Plataforma, vinculats al teixit social i a les entitats del Penedès. Els temes, tanmateix, no pretenen ni poden donar una visió arrodonida de la matèria. Han estat escollits d’entre un ampli temari, segons les capacitats i la disponibilitat de cadascú. A partir del que sabem, del que ens aporta la múltiple reflexió sobre el territori i d’allò que la mateixa realitat política preveu, volem projectar el Penedès cap el futur pensant-lo en Vegueria."

- més info: Mapa de Llorenç
- més info: www.vegueriapenedes.cat