2008/11/10

Montilla ignora al Penedès

Més de 100 persones es van concentrar aquest dissabte per fer sentir a José Montilla la veu del Penedès contra el CIM...

L’Arboç, 10 de novembre del 2008.

Són molts els moviments socials nascuts al Penedès degut a la planificació del Territori feta des dels despatxos de Barcelona per gent que ni coneix la realitat de les nostres comarques ni tan sols venen a veure-les més que quan hi ha inauguracions com la de dissabte.

No es estrany que quan els nostres representants venen (i surten de la seva bombolla) prenguin contacte amb la realitat i hagin de sentir les protestes d'un Penedès ignorat, un Penedès maltractat, un Penedès que ells voldrien submís ...
No hauria de sobtar a ningú que quan el nostre president ve a fer una inauguració al Penedès es trobi protestes contra l'obsolet Macropolígon Logístic i a favor de la Vegueria Penedès. Una Vegueria Penedès que haurà sens dubte de permetre decidir quin tipus de Penedès volem pel futur.

No hem d'oblidar que aquestes protestes són el resultat de l'ocultació d'un projecte de proporcions enormes com és el Logis Penedès (5 vegades el CIM Vallès) a tocar de pobles de 2500 i 5000 hab. i que acabaria afectat a tot el Penedès, que des de l'inici és va fer amb secretisme i que en saber-se l'abast real del projecte la població i les institucions van començar a posicionar-se en contra.

El Penedès demana la retirada "Total i Definitiva del Logis Penedès" i ho fa des del carrer amb 5 manifestacions, més de 70 actes convocats, més de 80 associacions en contra, més de 1000 al·legacions contra el Pla Territorial, més de 5.000 signatures recollides, però també ho fa des de les institucions amb el rebuig del Logis Penedes per part dels 2 Consells Comarcals de l'Alt i del Baix Penedès, amb 13 ajuntaments que s’hi oposen i amb el consell d'alcaldes del Baix Penedès en contra.

Des del Penedès reclamen tenir Una Vegueria Propia!!!
Volem un Penedès sense CIM, volem decidir el nostre Futur!!!


Plataforma No Fem el CIM
L’Arboç, 10 de novembre del 2008