2010/06/30

Al Penedès també decidim “I diem No al CIM”


La Plataforma demana el màxim respecte als Ajuntaments, Consells Comarcals i als penedesencs que s’han manifestat clarament en contra al Macropolígon més gran de Catalunya. Es considera un insult a la ciutadania del Penedès per la manera antidemocràtica com s’estan produint els fets i es demana al PSC que deixi de convertir-se en el botxí que justifica aquest atac en contra de la voluntat de la societat civil.
30/06/2010
La plataforma No fem el CIM considera aquesta aprovació, una estratègia política del govern, sobretot del PSC, que al Penedès està fent el paper de botxí del territori. Ja que, en cap moment s’ha fet cas de les reivindicacions històriques de la demanda d’un planejament democràtic i s’ha tirat pel dret de la manera més barroera que s’ha pogut fer en altres èpoques en que la gent tenia llibertat per expressar les seves opinions.

En aquests moments en que desde tots els partits es reclama el Dret a Decidir. Des del Penedès demanem el màxim respecte per les decisions contraries al projecte de l’Ajuntament de l’Arboç, Banyeres i Sant Jaume i dels Consells Comarcals de l’Alt i Baix Penedès, així com el rebuig expresat pel Consell d’Alcaldes del Baix Penedès, juntament amb l’oposició frontal dels ajuntaments del Vendrell, Vilafranca, Vilanova i la Geltrú, i 8 ajuntaments penedesencs més.

Denuncien també la constant demagògia política entorn d’aquesta imposició manifestant criteris que ratllen l’obsessió i el fanatisme polític. No es pot afirmar que es resoldrà l’atur amb una instal·lació que ells mateixos situen en l’horitzó del 2015, o sigui d’aquí a 5 anys. Com tampoc es poden creure les inversions previstes ni el nombre de llocs de treball. Tot plegat és una entelèquia, cortines de fum per amagar la realitat: la manca de governabilitat que durant aquests anys s’ha produït i que ara amb les eleccions a la vista per guanyar uns quants vots acceleren la màquina demagògica.
La falta de “participació ciutadana”, l’agressiu “impacte ambiental” i els posicionaments contraris dels Ajuntaments, Consells Comarcals i de la societat civil fa que es demani la retirada total i definitiva d’aquest projecte del Macropolígon més gran de Catalunya al bell mig de la plana penedesenca.


Informació sobre la plataforma "No Fem el CIM" a:


web: http://www.nofemelcim.org/
email: nofemelcim@gmail.com


---------------------------------------------------------------


http://www.nofemelcim.org/
http://nofemelcim.blogspot.com/
http://www.youtube.com/nofemelcim
http://ca.wikipedia.org/wiki/Plataforma_No_fem_el_CIM
http://apps.facebook.com/causes/96649
http://www.new.facebook.com/pages/Plataforma-NoFemelCIM/38020358676
http://apps.new.facebook.com/blognetworks/blog/plataforma_nofemelcim/
---------------------------------------------------------------