2006/08/28

Festa Major de l’Arboç 2006. Primeres accions

Les primeres accions de la Plataforma s’han fet aprofitant la gran afluència de visitants de la Festa Major de l’Arboç.

El grup de Publicitat s’ha encarregat de penjar cartells i pancartes en contra del CIM per punts estratègics del nucli urbà, com ara a les rotondes d’entrada al poble, a la plaça de la Vila i a l’escenari dels concerts del camp de futbol.

El diumenge de Festa Major també ha servit per dur a terme la protesta.

Durant l’exhibició castellera, s'han llençat octavetes des dels balcons informant la gent del perjudici que té el CIM per la comarca. Dels balcons de la plaça de la Vila penjaven pancartes d’”Aturem el CIM”.

També les cercaviles del matí i la tarda s’han sumat a la protesta.

Els balls populars han dut enganxines de la Plataforma i, entre d’altres, el Ball de Gitanes i el Ball de Diables de l’Arboç han dedicat alguns dels seus versots i escenografies a criticar el CIM.

Els concerts de la nit han servit novament per manifestar el rebuig al projecte. Des de l'escenari, s'ha informat el públic sobre el greuge que el CIM suposa pel Penedès i se l’ha encoratjat a sumar-se a la mobilització del dia 3 de setembre.

A més, durant les seves actuacions, grups com Obrint Pas, La Carrau o Skatacrak han manifestat el seu total rebuig al CIM.