2007/04/17

Polèmica a l'AGENDA 21 a Banyeres

Intent frustrat de Limonium d’evitar presentar les conclusions extretes dels dos tallers anteriors davant la protesta dels assistents a l’Agenda 21.

Estava previst que a la nova sessió de l’Agenda 21 de Banyeres, Limonium (empresa encarregada de dur-la a terme) presentés les conclusions extretes en els dos tallers anteriors, però al contrari intentà retrassar-les.

Els prop de 30 participants que assistiren a l’acte protestaren per la manera d’actuar de l’empresa i demanaren a l’Alcalde que es disculpés per l'article publicat al Butlletí Municipal en el que s’acusava als mateixos participants de “ments perverses”.

Amb la protesta, els assistents també demanaren que a les conclusions es reflectís el rebuig dels ciutadans al Logis Penedès i al POUM, aprovat just el dia abans d’aprovar-se la Llei per la qual esdevenia il·legal. Així mateix, sol·licitaren que els resultats de l’Agenda 21 fossin vinculants i poguessin modificar el polèmic POUM.

Els organitzadors van accedir a recollir totes aquestes inquietuts i es van comprometre a convocar un nou taller abans de la presentació definitiva dels resultats.