2008/06/26

Assemblea NoFemelCIM juny 2008: "La lluita contra el LOGIS es repren amb més intensitat"

La Plataforma NoFemelCIM demana a la Bisbal la retirada del complex Logístic del Corte Inglés de 60ha i amb NausMagatzem de 25m d'alçada.

20/06/2008: Amb l'auditori ple i amb els ànims caldejats pels últims esdeveniments comarcals divendres passat es va celebrar l'assemblea de la plataforma “No fem el CIM” que defensa una comarca lliure de logística.
La deslleialtat d'un partit democràtic
Els representants de la plataforma varen denunciar la campanya mediàtica dels representants territorials del PSC proLogis amb arguments simples propis de l'època de crisi per justificar una industria obsoleta.
Es va denunciar per enessima vegada la campanya que el sr. Jordi Sánchez -PSC- està duent a terme a favor del Logis, aprofitant-se del seu càrrec de president del Consell Comarcal del Baix Penedès, Consell que està en contra de l'implantació del Logis. Les seves declaracions fetes a mitjans de comunicació defensant el Logis van encendre els anims dels assistents a l'Assemblea que van demanar en diverses ocasions la dimisió d'en Jordi Sanchez i que els partits AntiCIM deixessin de donar suport a un President que fa apologia de la Logístic.

L'altra assumpte que va dominar el debat de l'assemblea va ser l'aprobació, pel ple municipal del municipi de la Bisbal, d'un polígon logístic de 60 Ha. per instal•lar-hi els magatzems del Corte Inglés.
L'aprovació de d'un poligon logístic de 60ha a la Bisbal amb naus de 25m d'alçada del Corte Inglés va provocar una una resposta contundent de "Rebuig total al polígon logístic". L'assemblea, a mà alçada, va votar per unanimitat demanar a l'ajuntament de la Bisbal la retirada d'aquest polígon.
Es demanarà al Consell d'alcaldes que proposin una moratòria de polígons logístic i es va decidir que s'intensificarien les accions i les reunions per tal de preparar una acció contundent a finals d'estiu.
- mes info: Domenys.net