2008/06/20

Jordi Sánchez o President del Consell Comarcal

El President del Consell Comarcal del Baix Penedès entrevistat a la SER s'erigeix com màxim i únic defensor del Macropolígon al Penedès.

12/06/2008: Incomplint els acords de defensar les resolucions del Consell Comarcal del Baix Penedès, Jordi Sánchez defensa el Macropolígon Logístic en públic i en privat.
Aquest doble llenguatge, "ara parlo com president", "ara parlo com a Jordi Sánchez" és el que porta a fer entrevistes com les que podeu escoltar a SER-Penedès.
Aquest president "JA NO DEFENSA ELS ACORDS CONTRARIS AL CIM" aprovats pel Consell Comarcal i és dedica a fer apologia de les grans infraestructures logístiques condemnan el PENEDES a una de les industries més contaminants, amb menys futur (pel preu del petroli) i amb els sous més baixos, com si aquest fos l'únic futur possible del Penedès.
Amb aquest Macropolígon ens carreguem la D.O. Penedès (qui voldrà vi de la comarca del CIM més gran de Catalunya), ens carreguem el sector Turístic de les nostres comarques (serveis al Baix Penedès és 65% de l'ocupacio) i queda hipotecada de per vida qualsevol altre tipus de sector amb valor afegit.
Per tot això demanem la retirada total i definitiva del Logis Penedès.