2009/09/16

Els 3 alcaldes fan pinya contra el LOGIS

Acusen al govern d'augmentar a mes de 400ha la zona Logis (8 vegades el CIM Valles) i de demagògia al prometre llocs de treball fins molt més enllà de superada la crisi amb empreses que vindrien amb els seus treballadors de Barcelona.

16/09/2009 Com ja ve sent habitual per part de l'administració i de l'empresa CIMALSA, la setmana passada es van intentar reunir "per separat i a Barcelona" amb els 3 alcaldes de Banyeres/Sant Jaume/l'Arboç. En una mostra mes de la "unitat d'acció" els 3 alcaldes van exigir una reunió "conjunta i al Penedès".
(font: "delcamp.cat")




Els tres alcaldes dels municipis afectats han explicat a través d'una nota de premsa quin és el contingut d'aquest Pla Director i han volgut posar de manifest, un cop més, que els tres pobles rebutgen aquest projecte, "que la Generalitat vol imposar als Municipis afectats i que, fins el moment, no ha estat més que propaganda electoralista i virtual que no persegueix el progrés sostenible del Baix Penedès, que només beneficia els interessos d’un partit polític que no té escrúpols a l’hora de prometre molt i no complir res".


Els altres aspectes que es posen de manifest en aquesta nota de premsa és que no hi ha recursos econòmics per portar a terme les actuacions a la xarxa del FFCC (Ferrocarrils de Catalunya), i la intermodalitat del centre logístic no serà viable abans d’un període de 10 a 15 anys.



El projecte del Logis Penedès ha crescut un 75% des del 2003
Els tres alcaldes també creuen que el nivell d’emissions de CO2 i el flux de vehicles pesats seran molt superiors als existents actualment. En el comunicat de premsa es denuncia que la informació emesa per part del govern de la Generalitat ha estat manipulada, ja que l’espai logístic que es presenta, en el seu conjunt, supera en més d’un 75% la primera proposta de l’any 2003, sent gairebé el 50% del total de superfície que ocupen els centres logístics en tota Catalunya en l’actualitat, d’acord amb l’estudi, de 815,30 Ha ... [+ notícia sencera]


- més info:

delcamp.cat
La Fura
--
Informació sobre la plataforma "No Fem el CIM" a:
web: http://www.nofemelcim.org
email: nofemelcim@gmail.com
mòbil: 650.354.148