2009/10/26

Tu Denuncies - aquest dimarts a les 21h al canal català tv


'No Fem el Cim', conjuntament amb l'Ajuntament de L'Arboç i el de Banyeres denuncien la propera construcció d'una zona industrial al seu territori


Aquest proper dimarts dia 27 d'octubre a les 21h  ens acompanyaran al 'Tu Denuncies' la plataforma 'No fem el Cim', l'alcalde de L'Arboç, Carles Ribé, i l'alcaldesa de Banyeres, Núria Figueras. Tots ells denuncien la construcció d'un CIM (una àmplia zona industrial) que volen construir en els seus territoris.


El problema és que aquest projecte arrassarà diverses hectàrees, empitjorarà la qualitat de vida dels habitants de la zona, i no portarà cap benefici concret. A més, el principals afectats asseguren que la construcció d'aquesta àmplia zona industrial en plena crisi no tindrà un efecte positiu. Els pobles de la zona disposen de zones industrials, i han notat com diverses empreses han tancat portes. A més, asseguren que el projecte té previst la construcció d'una estació ferroviària que evitaria una gran part de l'acumulació de camions, aquesta estació però, estaria construïda molt després de la construcció del CIM.
 
Tu Denuncies - aquest dimarts a les 21h
http://www.canalcatala.com/0910web/tudenuncies/2titular/2titular.htm


CANAL CATALÀ PENEDÈS GARRAF
Canal 26 UHF i Canal 30 TDT

CANAL CATALÀ ANOIA
Canal 21 i 54 UHF i canal 37 TDT

CANAL CATALÀ TARRAGONA
Canal 41 i 32 UHF i canal 54 TDT