2010/04/02

Assemblea General "Ens Mobilitzem" en defensa del TERRITORI PENEDÈS

Es convoca a tothom per proposar les properes "Accions Immediates" a posar en marxa en defensa del "Territori Penedès" davant les imposicions externes com són l'obsolet projecte del Macropolígon (CIM) de 400ha i la destrossa de l'Autovia A-7.


Els col·lectius en defensa del Penedès convoquen a tots els penedesencs/ques a l'assemblea general que tindrà lloc el proper dimecres 7 d'abril a l'Auditori de l'Arboç. En aquesta assemblea es proposaran les properes "accions immediates" a dur a terme per a la defensa del Territori Penedès que es veu amenaçat per el Macropolígon Logis Penedès rebutjat pels Ajuntaments, Consells Comarcals i pels penedesencs/ques.
Els grups ecologistes del Geven, Bosc Verd, Gel i plataforma No Fem el CIM, juntament amb la Unió de Plataformes de Catalunya convoquen a tots els col·lectius i penedesencs/ques a l'Assemblea General:
Dia: dimecres, 7 d’abril
Hora: 8 de la tarda
Lloc: Auditori de l’Arboç
Adreça: carrer Major, 37
Assumpte: Exposar a l’assemblea propostes concretes de les accions immediates a desenvolupar per a la defensa del territori respecte a la imposició del Logis Penedès, contra el projecte de l’autovia A-7 i la reivindicació d’autonomia pel Territori Penedès.

Col·lectius de defensa del Penedès: 
- Plataforma No Fem el CIM (Penedès)
- Col·lectiu Bosc Verd (Alt Penedès)
- GEVEN (Baix Penedès)
- GEL (Llorenç del Penedès)
- Unió de Plataformes (60 plataformes de Catalunya)