2006/10/16

La propera manifestació de No Fem el CIM es trasllada al Vendrell

Diumenge que ve, dia 15 d’octubre, la Plataforma No Fem el CIM ha convocat una nova manifestació de protesta en contra de la instal·lació del CIM Logis Penedès. En aquesta ocasió, el lloc de trobada serà davant del Centre Cívic l'Estació del Vendrell, a les 17:30 hores, des d’on es prosseguirà pel carrer Jaume Carner fins arribar a la Riera de la Bisbal.

Precisament, és en aquesta població on el PSC del Baix Penedès es manté com l’únic grup que dóna suport a la construcció d’aquesta infraestructura, exceptuant els posicionaments contraris del PSC de Sant Jaume, de Llorenç i de Bellvei; i tenint en compte també la postura contrària manifestada pel PSC de l’Alt Penedès.

La Plataforma espera comptar amb una gran participació ciutadana, tal i com ja ha succeït en les darreres convocatòries, perquè és la manera de demostrar la força que tot el Penedès fa enfront d’aquest projecte desmesurat.

La mobilització tindrà lloc després que el Consell Comarcal del Baix Penedès i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès hagin aprovat recentment la moció en contra del CIM.