2006/10/16

Unanimitat en contra el CIM al Consell Comarcal de l’Alt Penedès

El passat 9 d’octubre, el Consell Comarcal de l'Alt Penedès va votar la moció contra el CIM Logis Penedès en ple. Aquesta va ser aprovada amb la totalitat de vots. Recordem que el Consell Comarcal esta format per 11 membres del PSC, 10 de CIU, 3 d'ERC i 1 del PP.

Precisament, en cadascuna de les intervencions d’aquests grups, es va fer una aposta clara per la necessitat de rebutjar projectes tan destructius com és aquest polígon logístic que, a més, està pensat des de Barcelona i d’esquenes als penedesencs.

Tal i com es va fer a l'Ajuntament de Vilafranca, una de les portaveus de la Plataforma, Carmina Malagarriga, va llegir un discurs que, entre d’altres, reclama la necessitat d’elaborar un Pla Director que vetlli contra les agressions al territori.

Membres del Col·lectiu Ecologista Bosc Verd de Vilafranca, de la Plataforma per una Vegueria Pròpia i de l'Associació en contra del Parc Eòlic de Pontons també van ser presents a l’acte, donant el seu suport a No Fem el CIM.

Al finalitzar la votació a mà alçada, la totalitat dels assistents al ple van aplaudir durant més d'un minut la resolució presa.

El suport del Consell Comarcal de l'Alt Penedès, una setmana després d'haver-se aprovat la mateixa moció al Consell Comarcal del Baix Penedès, és un reflex de la unitat penedesenca per la defensa del territori.