2006/10/03

No Fem el CIM al Concurs de Castells de Tarragona


Una representació de
la Plataforma No Fem el CIM informa al públic assistent sobre l’amenaça que aquest projecte comporta pel Penedès

Aquest diumenge, dia 1 d’octubre, un grup de representants de la Plataforma No Fem el CIM va anar a Tarragona en motiu de la celebració del Concurs de Castells a la Plaça de Braus. L’objectiu era donar a conèixer la problemàtica del CIM més enllà del Penedès a

profitant un acte que desperta tanta expectació.

Amb les grades plenes de gent i la plaça vestida dels colors de les colles participants, es van arribar a penjar quatre pancartes i, després, es van repartir prop de 1.000 decàlegs al públic assistent.

La Plataforma va manifestar la seva protesta durant tot l’acte, que va durar gairebé 7 hores, prou temps perquè les càmares de TV3 i altres mitjans de comunicació captessin reiteradament les quatre pancartes de No Fem el CIM.

Les mostres de suport van ser enormes, especialment les provinents dels espectadors vilafranquins, que invaïen un ampli sector de les grades. Fins i tot, un cop finalitzat el concurs, foren els propis guanyadors, els Castellers de Vilafranca, els qui simpatitzaren amb la causa de la Plataforma. Des d’aquí, volem felicitar a la colla castellera per revalidar el primer premi i, sobretot, agrair-los el suport mostrat.

Experiències com aquesta demostren que, amb poc esforç, la difusió en contra del CIM té una gran recompensa.