2006/09/18

El Col·lectiu de dones El Farcell s'adhereix a la Plataforma

El passat divendres, 15 de setembre, a les 21h, la Junta Directiva del Col·lectiu de dones El Farcell de Banyeres del Penedès va convocar totes les seves sòcies al Casal de Joves del municipi per decidir si adherir-se o no a la Plataforma No Fem el CIM.

D'acord amb els estatuts bàsics del Col·lectiu, una de les finalitats de l’associació és precisament “Participar activament en l’àmbit comunitari del municipi”. Per aquest motiu, la Junta Directiva, a sol·licitud de la Plataforma No Fem el CIM, va considerar oportú posicionar-se en un o altre sentit davant d'un projecte com aquest que, sense dubte, tindrà efectes en el municipi de Banyeres.

Dins del Col·lectiu El Farcell, es van fer sentir totes les opinions. Algunes de les sòcies consideraven que la Plataforma és un moviment de caire polític. Des de la Plataforma volem desmentir categòricament aquest fet, instant a qualsevol persona que ho comprovi assistint als nostres actes o assemblees.

Finalment i mitjançant votació de totes les assistents a la convocatòria, amb la presència com a testimoni d'en Xavier Ferré Boronat, Jutge de Pau de Banyeres, El Farcell va decidir adherir-se a la Plataforma igual que ja ho han fet altres entitats i associacions de la Comarca.