2006/09/18

L'Ajuntament de l'Arboç aprova la moció en contra de l'establiment del CIM Logis Penedès

Ahir, dia 14 de setembre, el Ple de l’Ajuntament de l’Arboç va aprovar la moció en contra de l’establiment del CIM Logis Penedès dins del seu municipi, ja que, segons va explicar l’alcalde i president del Consistori, el consideren una agressió tant al territori arbocenc com al penedesenc.

Després de desenvolupar-se un intens debat que va durar ben bé tres quarts d’hora, la proposta va tenir els vots favorables de l’Equip de Govern. En canvi, el partit de l’oposició d’aquest Ajuntament va decantar-se per no votar, cosa que, tècnicament i jurídica, equival a abstenir-se.

Els ànims del públic assistent es van crispar quan l’oposició, el PSC, va argumentar el seu posicionament, tot i que encobert ja que al final van optar per abstenir-se, favorable a la instal·lació d’aquesta megainfrastructura, ja que creuen que el CIM aportarà riquesa al municipi i llocs de treball.

Preguntat pel representant de l’oposició, l’alcalde de l’Arboç va manifestar el seu clar rebuig, i el de tot l’Equip de Govern, a la construcció d’aquest centre de mercaderies, paraules que van rebre els aplaudiments del públic.

En acabar la votació, el públic, membres de la Plataforma No Fem el CIM, entre d’altres, van aplaudir el resultat de la votació en contra de l’establiment del CIM Logis Penedès.

Amb aquest gest, doncs, s'aconsegueix consolidar el suport de l’Ajuntament arbocenc vers la protesta.