2006/09/04

Gran èxit de convocatòria de la primera manifestació en contra del CIM

LA MANIFESTACIÓ D’AVUI DIUMENGE HA ESTAT TOT UN ÈXIT”

Així és com valora la Plataforma No Fem el CIM la primera de les concentracions de rebuig a aquest projecte, que va tenir lloc ahir 3 de setembre.

La convocatòria, que va reunir prop més de 1000 persones, es va desenvolupar tal i com s’havia previst. A les 19.15 hores, es repartien octavetes informatives a tots els presents i, poc després, es llegia el manifest de protesta que la Plataforma havia preparat per a l’ocasió.

El discurs va ser àmpliament aplaudit per totes les persones que s’havien concentrat a la plaça de la Badalota, entre els que s’hi comptava gent de totes les edats i de diferents municipis com ara l’Arboç, Banyeres, Sant Jaume, el Vendrell, Calafell, Cunit, Vilanova, Vilafranca i altres poblacions properes.

Tot l’acte va comptar, també, amb una àmplia presència dels mitjans de comunicació, entre els quals hi havia corresponsals de TV3, Tele5, l’Agència Catalana de Notícies o LocaliaTV.

Des de la plaça, la comitiva es va dirigir cap a la N-340. L’encapçalaven els coordinadors de la Plataforma No Fem el CIM amb la pancarta “DRET a la informació, a l’opinió, a decidir”. Els seguia la resta de la ciutadania amb altres consignes del tipus: “El Penedès ben net. NO AL CIM”. Els membres de la Plataforma Vegueria Penedès i altres grups i associacions que van voler mostrar, així, el seu rebuig al CIM.

La concentració es va aturar a l’alçada de la rotonda de la Puntaire, on es van penjar pancartes en contra de la implantació del CIM. Els cossos policials van ser els encarregats d’intentar desviar el trànsit, que va quedar aturat en aquest punt fins ben bé les 21 hores, moment en què la comitiva va emprendre el camí de tornada cap a la plaça de la Badalota, on es va dissoldre la manifestació.

Des d’aquí, la Plataforma No Fem el CIM vol agrair les mostres de suport de totes les persones presents a la manifestació, que també queden paleses pel gran nombre de signatures que es van recollir durant l’acte i la loteria de Nadal que es va vendre.

Així mateix, es valora molt positivament la resposta que els mitjans de comunicació han tingut a la crida i l’efectivitat en la difusió de la mobilització, ja que en alguns casos la notícia va sortir als informatius d’ahir mateix a la nit.

US ESPEREM A TOTS EN LA SEGÜENT MANIFESTACIÓ.
JUNTS HO PODEM ATURAR!!!